Vyhľadávanie


Kontakt

Slávisti s.r.o....

jeden za všetkých , všetci za jedného :)

E-mail: bojankrkic24@zoznam.sk

TOPlist

Vydreté víťazstvo

06.06.2010 19:22

 

Lietavská Lúčka : Fk Slávia Staškov      2 : 3   (2 : 2)

Dňa 6. 6 sme odohrali zápas s lídrom tabuľky Lietavskou Lúčkou. Pred súperom sme mali veľký rešpekt, keďže v domácich stretnutiach neprehrali žiadny zápas a dokonca ani žiadny neremizovali, avšak naše ambície boli uhrať aspoň remízu. Všetci sme si uvedomovali, že to bude neľahká úloha, ale nemali sme čo stratiť a tak hneď od úvodu stretnutia bolo vidieť, že tento náš sen uhrať aspoň remízu by sa nám mohol splniť.

 

Hneď v úvode stretnutia sa nám podarilo vybojovať penaltu s ktorej sa Juraj Ivanovič nemýlil a prudkou strelou k ľavej tyčke zavesil gól a bolo 0 : 1. Bol to skvelý začiatok k vyplneniu nášho sna a málo kto by pred zápasom tipoval že sa ujmeme vedenia hneď v prvých minútach stretnutia. Naša radosť však netrvala veľmi dlho pretože súperovi sa podarilo krátko na to streliť gól s priameho kopu keď náš brankár Tomáš Slíž podbehol loptu a stav stretnutia sa zmenil na 1 : 1. Po rýchlom góle ktorý sme dostali sme však nedovolili súperovi aby nás dostal pod tlak a preto sme sa snažili udržať loptu na súperovej polovici, na ktorej  sme si dokázali vytvoriť priamy kop s veľmi sľubnej pozície asi 17 metrov od bránkovej čiary. Tento priamy kop si zobral na starosť Miro Polka a peknou prudkou strelou po zemi strelil veľmi dôležitý gól na 1 : 2. Opäť sa podarilo súperovi vyrovnať stav stretnutia, keď po nešťastnom rohu sa od Janka Badžgoňa odrazila lopta priamo do našej siete a bolo 2 : 2. Po tomto góle sme sa snažili už iba udržať tento stav do polčasu, aby sme mohli načerpať nové sily. Do druhého polčasu sme vybehli na trávnik súperovho ihriska plný nových síl a dokázali sme si vytvoriť už druhú penaltu v tomto stretnutí ktorú Juraj Ivanovič s ľahkosťou premenil na konečných 2 : 3. Po tomto góle sme prevzali iniciatívu do svojich rúk a súpera sme už nepustili do žiadnej nebezpečnej akcii. Tento zápas sme už teda dohrali na spomínaných 2 : 3.

 

Veľmi by som sa chcel poďakovať naším stálym verným fanúšikom, ktorý chodia pravidelne na naše zápasy a podporujú nás. O to viac si vážim, keď chodia snami aj na stretnutia ktoré nehráme doma. Dokonca stal sa nám už aj taký prípad keď v zápase s Turzovkou prišlo viac našich fanúšikov ako mali domáci. Verím tomu, že bez nich by to nešlo a kiežby by mal takých skvelých fanúšikov ako máme my každý klub. Ďakujem.

Pripomienka: Tento zápas sme odohrali na veľmi kvalitnom futbalovom ihrisku, za ktoré by sa nemuselo hanbiť ani mužstvo s 1. ligy.

Góly: 2-Ivanovič, 1-Polka

Vladimír Gajdošík