Vyhľadávanie


Kontakt

Slávisti s.r.o....

jeden za všetkých , všetci za jedného :)

E-mail: bojankrkic24@zoznam.sk

TOPlist

Tatran Turzovka 0 : 0 FK Slávia Staškov

07.08.2010 21:59

Tatran Turzovka  0 : 0  FK Slávia Staškov

V prvom ligovom stretnutí sme vycestovali do Turzovky v sobotu 07.06.2010. Bol to prvý zápas a tak sme chceli do tohto zápasu vkročiť tou správnou nohou a prísť si tu po tri body, čo sa nám v konečnom dôsledku žiaľ nepodarilo, ale zo získu jedného bodíka sme nakoniec boli aj tak spokojný. K tomuto prispel aj fakt že sme si dokázali udržať hneď na začiatku sezóny čisté konto za čo vďačíme našej obrane spolu s brankárom.

Zápas sa odohral za pekného počasia, ale podmienky sťažoval silný vietor, ktorý neustále fúkal po celý zápas. Možno aj to bol jeden z dôvodov prečo sme si nedokázali vytvoriť po celý zápas nejakú tu šancu a streliť gól. Spomenul by som len šancu Erika Perďocha, ktorý z veľmi sľubnej pozície keď sa ocitol pred brankárom nedokázal úspešne prelobovať brankára a kopol do lopty trošku silnejšie ako mal, takže prekopol. Ale ani Turzovka nebola natoľko aktívna aby si vytvorila nejakú šancu. Či na jednej alebo na druhej strane všetko to boli iba také mini šance a aj preto sa tento zápas odohral za nerozhodného stavu 0 : 0. Bol to pomerne vyrovnaný zápas, ťažko by niekto povedal kto bol lepším a tak sme si zaslúžene odniesli s tohto zápasu po jednom bode.

 

Základná zostava: Tomáš Slíž-20, Matej Čambora-3, Andrej Čambora-2, Juraj Ivanovič-4, Marek Grečmal-8, Marcel Ohrádka-9, Pavol Korduliak-7(C), Miro Polka-10, Jakub Sluka-6, Erik Perďoch-5, Vladimír Gajdošík-11.

Striedačka: Miro Badura-1, Marek Šperka-14, Jaroslav Bugáň-12, Daniel Križek-13, Adam Varsavík-15,

Nenastúpili: Filip Jurga, Jakub Sabela, Adrian Ohrádka, Tomáš Čišetcký, Marek Babiš,

Striedanie: žiadné

Žltá karta: Juraj Ivanovič - 73 minúta

Hráč zápasu: Matej Čambora, Tomáš Slíž

Rozostavanie hráčov: 4-4-1-1

Počet divákov: 30

Rozhodcovia: HR: Petrák, PR: Staník

Ostatné zápasy: Skalite-Čierne 2:4
                          Zborov-Bela 0:1
                          Svrčinovec-Rosina 0:5
                          D.Hričov-Podvysoka 6:1
                          Strečno-Radoľa hra sa 1.9.2010 o 13.00hod
                          Kotešova-Čadca B 2:3

Zhodnotenie zápasu trénerom: V 1. majstrovskom zápase sa zrodila zaslúžená remíza. Nedokázali sme sa presadiť kombinačnou hrou, smerom dopredu nám viazla kombinácia, veľa ľahkých lôpt sme strácali hlavne v stredovej formácii, chýbala nám väčšia agresivita a väčšia túžba strhnúť víťazstvo na našu stranu. Väčšina hráčov podala len priemerne výkony. Spokojný som, že sme s kvalitným protivníkom neinkasovali, pred zápasom sme sa chceli prezentovať dobrou hrou a bodovať, jedným očkom sme poškuľovali po troch. Po zápase musíme brať aj bod. Súper z Turzovky bol kvalitný a smerom dopredu nám toho veľa nedovolil. Napriek slabšiemu výkonu si za hráčmi stojim a verím, že už nejbližší zápas proti nováčikovi z Kotešovej sa budeme prezentovať lepšou hrou a aj výsledkom.

 

Vladimír Gajdošík