Vyhľadávanie


Kontakt

Slávisti s.r.o....

jeden za všetkých , všetci za jedného :)

E-mail: bojankrkic24@zoznam.sk

TOPlist

Pripravný zápas s Fomatom Martin

12.07.2010 15:51

Fk Slávia Staškov : Fomat Martin  4 : 2

Dňa 11.7. sme odohrali pripravný zápas s druholigovým mladším dorastom Fomat Martin. Bol to dlho očakávaný pripravák, na ktorý sa každý z nás tešil, pretože sa odohral v prestávke futbalového turnaja o pohár Jožka Krónera a každý sa chcel ukázať v čo najlepšom svetle pred toľkými fanúšikmi, ktorý si našli čas aby sa na nás prišli pozrieť. Pred zápasom sme mali jasný cieľ a to ukázať ľudom pekný, kvalitný futbal, množstvo akcii a veľa gólov. O to viac by nás tešilo keby sme dokázali tento zápas doviesť do víťazného konca, čo sa nám aj v konečnom dôsledku podarilo.

Fomat Martin prišiel však len s 10 hráčmi a tak sme im požičali jedného z nás (Tomáša Čišetckého). Do úvodu stretnutia sme sa pustili naplno, s čoho sme vyťažili dva rýchle góly, ktoré zaznamenal Vladimír Gajdošík. Avšak zrazu nastal zvrat stretnutia, kedy sa podarilo Martinčanom streliť taktiež dva veľmi rýchle góly a podarilo sa im vyrovnať na 2 :2. Tento stav ostal až do druhého polčasu nezmenení. Popravde som sa trošku obával, že takto rýchlo strelene dva góly Martinčanov by nás mohli dostať dokolien, keďže po psychickej stránke boli na tom oveľa lepšie. Ale našťastie nestalo sa tak aj vďaka naším mažoretkám, ktoré nás vyhecovali k lepšiemu výkonu a dokázali sme to využiť a streliť tak  veľmi dôležitý gól v podaní Mirka Polku. V zápase sme si vytvorili aj veľmi sľubnú šancu, ktorú nedokázal úspešne zavesiť do siete Erik Perďoch keď smoliarsky trafil brvno. Na druhej strane aj Martinčania zahodili jednu tutovku, keď sa poprekľučkoval pomedzi našich obrancov aj jeden Martinčan, ktorý sa dostal nakoniec až pred brankára ale našťastie pre nás netrafil bránu. V poslednej minúte už len upravil výsledok stretnutia na konečných 4 : 2 Vladimír Gajdošík.

Myslím si, že zo zápasom môžme byť spokojný, keďže sme Martinčanom vrátili prehru počas zimnej prípravy, keď sme u nich vtedy taktiež prehrali 4 : 2. Teraz už len treba veriť že nám to takto dobre pôjde aj v ligových stretnutiach.

Góly: Vladimír Gajdošík-3, Mirko Polka

Poďakovanie: Ďakujeme všetkým fanúšikom, ktorý sa prišli pozrieť na tento zápas a hlavne ďakujeme naším mažoretkám, ktoré nás nenechali v štichu a povzbudzovali nás po celý zápas.

Vladimír Gajdošík