Vyhľadávanie


Kontakt

Slávisti s.r.o....

jeden za všetkých , všetci za jedného :)

E-mail: bojankrkic24@zoznam.sk

TOPlist

FK Slávia Staškov : Slovan Podvysoká 6:1 (1:1)

01.10.2010 21:30

Tento krát sme dňa 29.08.2010 hostili na našom ihrisku susednú Podvysokú. Naše ambície pred týmto derby súbojom boli jednoznačne ukázať sa v čo najlepšom svetlé pred domácimi divákmi a ponechať si domá 3 body, čo sa nám aj podarilo, takže nálada v tíme je veľmi dobrá. Myslím si že tento zápas s pohľadu diváka splnil všetky očakávania, keď sme sa predviedli peknou kombinačnou hrou, vytvorili si množstvo šancí, s ktorých sme nakoniec Podvysokej nastrieľali spolu 6 gólov a zaslúžene vyhrali vysoko 6:1.  Samozrejme za tento úspech môžme vďačiť našemu trénerovi spolu s vedúcim mužstva, ktorý odvádzajú skvelú robotu.

Základná zostava: Tomáš Slíž, Filip Jurga, Andrej Čambora, Jakub Sabela, Juraj Ivanovič, Pavol Korduliak(C), Jakub Slúka, Miro Polka, Marcel Ohrádka, Erik Perďoch, Vladimír Gajdošík.

Striedanie: Marek Grečmal (F.Jurga) - 60´, Jaro Bugáň (M.Ohrádka) - 68´, Tomáš Čišecký (V.Gajdošík) - 78´, Daniel Križek (Miro Polka) - 88´.

Vývoj stretnutia: 1:0, 1:1, 2:1, 3:1, 4:1, 5:1, 6:1.

Rozhodcovia: J.Krenželák, F.Jedinák.

Góly: 3 - V.Gajdošík-(11´, 47´, 53´) , E.Perďoch-(58´), M.Polka-(86´), P.Korduliak-(88´) a A.Čambora-(44´)-vlastný gól

Najlepší hráč: Pavol Korduliak(C).

Zhodnotenie zápasu trénerom: V derby zápase s Podvysokou sme sa prezentovali veľmi dobrou hrou a zaslúžene sme vysoko vyhrali, spokojnosť môžem vyjadriť hlavne s hrou v 2.polčase, kde sme herne dominovali a súpera sme po všetkých stránkach prevýšili. Troška som bol nespokojný s hrou v 1.polčase, kde sme pôsobili zakríknuto a bojazlivo a nedokázali sme skórovať ani z vyložených šancí, a naopak, tesne pred koncom 1.polčasu sme inkasovali po strate koncentrácie po rohovom kope, keď sme si dali vlastný gól. V druhom polčase nám veľmi pomohlo že sme strelili dva rýchle góly, ktoré chlapcov upokojili a od toho momentu sa hralo prakticky na jednu bránu. Súper po našom treťom góle herne odpadol, rezignoval. A za polčas prakticky neohrozil našu bránu. Chválim celé družstvo za výkon v tomto zápase, výkonom zaujali hlavne P.Korduliak, M.Polka, J.Ivanovič a v druhom polčase aj strelec 3 gólov V.Gajdošík. Potešil aj striedajúci M.Grečmal. Výsledok a hlavne výkon v druhom polčase sú pre nás povzbudením pred nasledujúcimi dvoma zápasmi, ktoré odohráme na súperových ihriskách...