Vyhľadávanie


Kontakt

Slávisti s.r.o....

jeden za všetkých , všetci za jedného :)

E-mail: bojankrkic24@zoznam.sk

TOPlist

Dolný Hričov : FK Slávia Staškov 2:1 (2:1)

26.09.2010 17:59

V sobotu dňa  21.08.2010 o 16:00 hod. sme odohrali veľmi ťažký zápas na súperovej pôde proti Dolnému Hričovu. Ťažko by sme pred zápasom hľadali favorita tohto zápasu, pretože narazili na seba dve vyrovnané mužstva, ktoré v minulej sezóne skončili na veľmi peknom, žiaľ nepostupovom druhom a treťom mieste. Aj s tohto dôvodu sa čakal pekný a vyrovnaný zápas, čo si myslím že sa aj potvrdilo, ale bohužiaľ pre nás sa tento zápas neskončil najlepšie, keďže sme súperovi podľahli 2:1, čo nás trošku mrzí po tých 13 zápasov bez prehry. Kiež by sa nám podarilo dosiahnuť ešte raz takú dlhú sériu zápasov bez prehry.

Základna zostava: Tomáš Slíž, Juraj Ivanovič, Matej Čambora, Andrej Čambora, Jakub Sabela, Pavol Korduliak(C), Jakub Slúka, Miro Polka, Adrian Ohrádka, Erik Perďoch, Vladimír Gajdošík.

Striedanie: Marcel Ohrádka (J. Ivanovič) - 45´, Filip Jurga (M.Čambora) - 72´, Marek Grečmal (M.Polka) - 72´.

Vývoj stretnutia: 1:0, 1:1, 2:1

Rozhodcovia: Š. Mitúch, J. Dobroň

Góly: M. Polka

Žltá karta: A.Čambora -66 minúta

Najlepší hráči: M.Čambora, M. Polka

Zhodnotenie zápasu trénerom: Do zápasu sme nastúpili v základnom hernom rozostavení 4-5-1 , naším cieľom bolo zo zabezpečenej obrany vyrážať do rýchlých protiútpkov a snažiť sa hrať  kombinačný futbal po zemi. Počas celého zápasu sme boli lepším družstvom, vypracovali sme si 6,7 gólových šancí, žial nedokázali sme ich premeniť a tak sme nešťastne prehrali. 4-krát sme trafili do konštrukcie brány, 2-krát sme išli sami na brankára. Prezentovali sme sa vo veľmi dobrom svetle. V zálohe sme súpera prehrávali z 3 zápasov, ktoré sme zatiaľ odohrali, sme podali zatiaľ najlepší výkon. Paradoxne sme nebodovali, žial niekedy vo futbale prehrávajú aj lepší. Mrzí ma, že chlapci prehrali po takom dobrom výkone a stratili naporazitelnosť až v 14 MZ. Súper z Hričova sa prezentoval dobrou hrou, má skúsené družstvo a nebezpečné útočné duo. Hlavne v domácom prostredí bude veľmi silné. Za zápas chcem pochváliť celé družstvo, hrali sme krásny kombinačný futbal, ktorý sa musel divákom páčiť. Špeciálne chcem vyzdvihnuť výkony M.Čamboru a M.Polku, ktorí boli najlepšími hráčmi stretnutia. Za pár dni nás čaká derby zápas s Podvysokou, na ktorý sa veľmi teším. Dúfam, že chlapci zopakujú veľmi dobrý výkon z Hričova...